Jenny Vogel held van de Fryske Smaak

18 juni 2011 – Jenny Vogel van Kaasboerderij ‘De Gelder’ uit Tijnje is de Held van de Fryske Smaak 2011. Na 2 ½ uur overleg en proeven door de jury maakte meester-kok Albert Kooy van Stenden University tijdens de open dag bij de familie Benedictus in Eastermar de uitslag bekend. “In onze ogen is de kaas van ‘De Gelder’ het meest vooruitstrevend”, aldus Kooy.
Jenny Vogel gaat door naar de landelijke finale. Op 1 oktober zal in de Hoofdstad van de Smaak, Groningen, bekend worden wie de landelijke held is in het thema ‘Ambachtelijke Zuivel en Kaas’.  De publieksprijs is gegaan naar Mieke Haarsma van schapenkaasmakerij ‘Tusken Bosk en Mar’ uit Oudega (GS). Alle genomineerden hebben een cheque gekregen van Syntens en krijgen een workshop Social Media.

Advertentie

Over fryskesmaak

De ‘Week van de Fryske Smaak’ is een evenement dat plaatsvindt in alle provincies met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin “smaak” centraal staat. Hierin spelen ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol. Restaurants, producenten, consumenten, winkels, buurthuizen, supermarkten, kookscholen, boerderijen en basisscholen kunnen allemaal mee doen met hun eigen grote of kleine activiteit.
Dit bericht werd geplaatst in Week van de Fryske Smaak en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Jenny Vogel held van de Fryske Smaak

  1. Pingback: Akties – Klompenhouwer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s